RIDELEJR


RidelejrEr du tilmeldt ridelejren i uge 27 eller uge 28? Så kan du finde huske-listen her:


Kunne du tænke dig at komme på ridelejr sommeren 2023? Så skal du kontakte Sinne personligt, eller ringe på tlf: 49194458, bedst ml. kl.19 og 21 eller fra kl.12-15. Når du er tilmeldt bedes du udfylde blanket med adresse og tlf. 


(blanketten kan også fås ved at skrive en mail til: rideskole@langstruplund.dk) 


Ridelejer er i 2023: Uge 27 + 28 


Ridelejren er for alle, piger og drenge, både urutinerede og rutinerede ryttere. Ridelejren er fra søndag til fredag og man sover hele ugen på rideskolens hyggelige sovesal.

 

Hver deltager får sin egen hest/pony, som de kommer til at opleve en masse med, som bl.a. dressur, spring, skovtur, ponylege, gymnastikridning med og uden sadel og selvfølgelig en masse hyggetid.

 

Derudover er der en masse sjove aktiviteter, som leg, rundblod, teori, bålaften og hvad der ellers lige bliver fundet på. Der er hjælpere omkring børnene, så de altid kan få hjælp og føle sig trygge ved omgivelserne!

 

Aktiviteter på ridelejren:

På Langstruplund lægger vi stor vægt på, at arrangere fælles aktiviteter. Rytterne rider 2 gange dagligt med kyndig assistance, og vi veksler mellem dressur, spring, skovtur, kvadrille ridning m.m. Foruden ridning har vi bål, quiz, hestens røgt og pleje, rengøring af seletøj og meget andet.

Om aften hygger vi med forskellige spil og lege.


Hestene:

Da vi gerne prøver at finde de bedste kombinationer af heste og ryttere, både temperaments- og størrelsesmæssigt, har vi både ponyer og heste af flere forskellige racer og størrelser. Alle hestene er skolede i dressur, spring og skovtur, de er børnevenlige, trafiksikre og gode af temperament. På ridelejren vil rytterne få deres ”egen” pony/hest, som de beholder hele ugen.


Praktiske oplysninger:

Af praktiske årsager sover rytterne indendørs i sovesal, ellers foregår det meste udenfor. Der bliver serveret 3 hovedmåltider, samt mellemmåltider. Det er sund og nærende mad, der tager hensyn til, hvad børn og unge kan lide. Der er ankomst søndag kl. 15 og afrejse fredag kl. 16 præcis, da børnene laver en lille kvadrille opvisning for forældre og andre familiemedlemmer.


Pris 2023: kr. 3.400, depositum er kr. 1.700 som betales ved tilmelding.


Vi har prøvet at finde de vigtigste oplysninger vedrørende ridelejr, men brochuren giver selvfølgelig ikke svar på alle spørgsmål I må have. I er meget velkomne til at ringe til os, eller komme og besøge Langstruplund for at se på forholdene.